Om oss

Vägg som målas utomhus

Vi utför jobb över hela Stockholm

Ljusterö måleri AB är din trygga leverantör av kompletta tjänster inom måleri och tapetsering.

Då vi är den enda aktören inom måleri som utgår från Ljusterö har vi extra närhet till våra kunder på ön, med korta ställtider för bofasta och en unik möjlighet att utföra arbeten i sommargästernas hus året om.

Men som sagt, du är givetvis lika välkommen att höra av dig för en offertförfrågan oavsett var i Stockholm du bor.

Våra målare har bred kunskap, lång erfarenhet och all den yrkeskompetens som behövs för att utföra alla typer av måleriarbeten och tapetsering oavsett om det är invändigt, utvändigt eller i badrum.

Ljusterö Måleri innehar högsta kreditvärdighet hos UC, UC GULD, vi är kollektivanslutna och har både gesäll- och mästarbrev.

Tapeter bakom en trappa

Vi har ett tätt samarbete med snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare vilket underlättar om du har ett större projekt på gång.

Vårt mål är att din idé och vision blir utfört på ett proffsigt sätt och klart i tid så att slutresultatet lever upp till dina förväntningar.

För våra kunders trygghet har vi två års nöjd kund-Garanti på utfört måleriarbete. Det innebär att om du som kund inte är nöjd med utfört arbete och vi inte kan komma överens om en lösning så erbjuder vi en opartisk besiktning och eventuella fel som påvisas under besiktningen blir kostnadsfritt åtgärdade. Vi vill att du ska känna dig trygg med att anlita oss.

Frågor eller funderingar? Det är bara att höra av dig och vi svarar så fort vi kan!

Anställd tjej målar en övervåning i villa